Katon pesu

KATON PESU JOKAISELLE KATOLLE LAPPEENRANNASSA JA IMATRALLA​

Katolle kertyy erilaista likaa ja sammalta vuosien varrella. Pesemällä ja huoltamalla kattoa säännöllisesti voidaan varmistaa, ettei lika ja muu kasvusto aiheuta ylimääräistä rasitusta. Ammattilaisemme pesevät kaikki katot pinnan materiaaliin ja ikään katsomatta.

Oman katon säännöllisellä pesulla katon ilme pysyy raikkaana. Esteettisyyden lisäksi katolle tulee roimasti lisää ikävuosia, eikä kalliita kattoremontteja tarvitse miettiä. Kattopesujen yhteydessä havaitut pienet rakenteelliset ongelmat saadaan korjattua hyvissä ajoin ennen kuin ongelmat kasaantuvat aiheuttaen tarpeen suuremmalle urakalle.

Parhaat aineet ja työvälineet kattopesussa

Katto ilman sammalta, likaa ja muuta kasvustoa on paitsi kaunis, myös turvallinen. Olemme pesseet ja huoltaneet lukuisia erilaisia kattoja peltikatoista tiilikattoihin. Vuosien saatossa kertynyt kokemus, parhaat puhdistusaineet sekä ajan tasalla oleva kalusto takaavat sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja erittäin asiakaslähtöistä, joten olet varmasti hyvissä käsissä.

Katon pesut kaikille materiaaleille

Minkälaisille kattotyypeille kattopesu sopii? Pesemme ja huollamme peltikatot, tiilikatot sekä mineriittikatot. Katon elinkaareen saadaan lisää pituutta, kun ammattilaisemme ovat päässeet tekemään laadukkaan kattopesun kohteessa. Pyydä tarjous katon pesusta Lappeenrannassa tai Imatralla. Saat uuden ilmeen ja tehostetun suojan katollesi!