RAhoitus

Kattotyöt osamaksulla? Onnistuu!

Katon maalaus ja pesu rahoituksella Lappeenrannan ja Imatran alueella

Kattotyö voi olla kallis investointi. Meiltä saat katon maalaukset ja pesut myös rahoituksella! Näin ollen sinun ei tarvitse maksaa laskua kerralla, mutta kattosi saa nopeasti tarvitsemansa avun. Rahoitusta voi hakea niin pieneen kuin suuriin kattotöihin.

Älä siirrä kattosi pesua, pinnoitusta tai remonttia yhtään pidemmälle. Löydät parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun kumppanimme OP:n rahoituspalvelulla.

Voinko maksaa katon maalauksen tai pinnoituksen kuukausierissä?

Kyllä voit. OP:n rahoituslaskurilla voit suunnitella maksutapasi itse. Rahoituksen voi maksaa kerralla ensimmäisen laskun yhteydessä ilman lisäkustannuksia. Voit myös valita itsellesi sopivan kuukausierän ja maksaa laskun sinulle sopivissa erissä. Pankki lähettää sinulle laskun kuukausittain, kunnes lasku on maksettu kokonaan.

Laske oma kuukausierä tai soita ja pyydä meiltä lisätietoa tulevalle katon huollolle!

Maksa katon maalaus tai pesu Lappeenrannassa ja Imatralla erissä

Älä siirrä päätöstä, vaan ota yhteys kattoalan asiantuntijaan Kouvolassa. Tartu tilaisuuteen, hyödynnä OP:n rahoitus ja pyydä meidät kohteeseen tekemään ilmainen kartoitus.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE