Katon pinnoitus

Tiedätkö, miksi katto kannattaa pinnoittaa?

Katon pinnoitus kaikkiin kattoihin Lappenrannan ja Imatran seudulla

Miksi katto pinnoitetaan? Kattopinnoituksella katolle saadaan melkein uudenveroinen vesikate. Hyväkuntoinen ja huollettu vesikate on paitsi kaunis, se myös suojaa muuta rakennusta. Teemme kattojen pinnoitustöitä kaikenlaisille katoille. 

Ennen katon pinnoitusta varmistamme, että kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa. Korjaamme löydetyt epäkohdat ennen pesua ja uuden pinnoitteet asentamista.

Miksi katto kannattaa pinnoittaa?

Katon pinnoittaminen takaa erinomaisen suojan katollesi. Sääolosuhteet piiskaavat kattoa milloin UV-säteillä, milloin vedellä ja lumella, milloin kovalla tuulella ja nopeilla lämpötilan vaihdoksilla. Hyvin huollettu ja oikein pinnoitettu katto ei kerää itseensä likaa ja epäpuhtauksia jonka lisäksi se tarjoaa vaadittavan suojan asukkaille.

Mitä katon pinnoituksessa oikein tehdään?

Katon pinnoittaminen aloitetaan kartoittamalla katon rakenteiden kunto. Tämän jälkeen katto pestään huolellisesti liasta ja sammaleista. Katto saa uuden pohjamaalin vielä ennen varsinaisen pinnoitteen maalaamista.

Työt tehdään huolellisesti, jotta pohjamaali tarttuu varmasti kiinni ja tarjoaa hyvän suojan uudelle maalipinnalle.

Pystymme tekemään pinnoituksen kaikkiin kattoihin. Pinnoitamme tiilikattoja, peltikattoja, varttikattoja sekä bitumikattoja. Pinnoitettu ja vastamaalattu katto on helppo pitää puhtaana, jonka lisäksi upea ulkonäkö kestää vuosia. Katto hylkii vettä, olipa se pinnoitettu värittömällä tai värillisellä pinnoitteella.

Meiltä saat katon pinnoituksen sekä muut kattotyöt myös rahoituksella. Ota yhteyttä niin sovitaan ilmainen katselmus kohteessa!